Tuesday, October 7, 2008

Till mamma

Mamma fick en dator i födelsedagspresent av pappa. Husets första dator -- och internet. Det är ju jättekul fast visst kunde inköpets ha gjorts för sisså där en sex år sedan, när jag bodde sex tidzoner iväg. Intenet är ju fantastikt när det gäller att hålla kontakten med folk, även om dom bor på andra sidan jorden. Ibland kan jag undra om det inte är lättare.

Å andra sidan, om mamma haft dator, hade jag ju inte kunnat skriva om att jogga på kvällstid, på Clevelands mörka gator ... Nu, när mamma har dator, får jag undanhålla den informationen.

Anyway, om du, mor, haft dator tidigare hade vi kunnan utbyta bakrecept så det stod härliga till. Men det är ju aldrig för sent, så här kommer ett par bilder på rejäla bröd jag svängde ihop under ett par dagar. Vildjäst av aprikoser och sen ett par dagar till att få liv i degen. Och jag har redan käkat upp kanterna.

Om det är någon som njuter av nybakat så kolla in på utmärkta Martins hemsida -- Pain de Martin. Det är härifrån recepten kommer. Läs och njut så tar vi en bakdag framöver.

No comments: