Saturday, March 8, 2008

Med risk för att verka tjatigIdag bryr sig stora CNN om Cleveland igen -- två gånger på samma vecka! I tisdags var det ju primärval och alla verkade vara här för att se hur Cleveländarna såg ut när det röstade.

Idag är det snöstorm. Igen.

Det var ett riktigt ruskväder under primärvalsdagen också. Underkylt regn som övergick till en sk ice storm och på onsdagsmorgonen vaknade en 70,000 hushåll upp utan el. Is, ca 5 mm tjock, täckte allt -- bilar, grenar, gator. Rubbet. Skolor var stängda och folk uppmanades att inte ge sig ut och köra.

Det lustigt med primärvalsstormen var att BBC hade en snubbe ståendes utomhus med Clevelands skyline i bakgrunden och rapporterade det pågående primärvalet. En riktig kall vinterdag sågdet ut att vara med ånga puffandes ur hans mun när han pratade. Vi satt och stirrade på TVn, hörde inte ett smack han sa utan försökte komma på om han verkligen var i Cleveland. Hur kunde han står där med håret i schack, kall -- visst -- men själv kunde jag knappt se huset på andra sidan gata. Vinden slet och det öste ner regn och snö. Men bakom BBC såg det som sagt ut som en kall & fin vinterdag ... Hade det inte varit så kass hade jag hoppat in i bilen och kört för att kolla om BBC verkligen var där dom sa att dom var.

Snöstorm idag. Sk blizzard.

Det började i går och de flesta arbetsgivare skickade hem sitt folk vid 2-tiden. Det här medförde naturligtvis att det blev fullständig kaos efersom alla var ute och körde samtidigt.

Sommartiden börjar förresten här i USA i morgon.

Men idag är det snöstorm.

No comments: