Thursday, May 8, 2008

Nummer 23 -- Crybaby

Skoja inte om Clevelands idrottsstjärnor för då kan du råka illa ut. Om ni inte tror mig kan ni slå en signal till pizzakedjan Papa John's och försöka få igenom en beställning i dag. Tror inte ni kommer fram för Papa John's har sålt pizzor för 23 cent styck hela dagen i ett försök att undvika bojkott.

Pizza och idrottsstjärnor -- vad har de med varandra att göra? Jo, vårt basket lag, The Cleveland Cavaliers med superstjärnan LeBron James i spetsen spelade slutspelsmatch mot Washington Wizards förra veckan och det var hett, tätt och tufft. LeBron, med nummer 23 på ryggen, fick ta på sig några rejält fula smällar och tyckte efter matchen att The Wizards skulle städa upp spelet lite. Då gick the Wizard spelaren Brendan Haywood ut i en interjuv och kallade LeBron för -- crybaby.

Någon i Washington snappade upp ordet 'crybaby' och tryckte tröjor med nummer 23 och Crybaby på ryggen. Jubel på Washingtons läktare, men inte lika mycke jubel hos Papa John's, för på tröjan fanns också en logo för just deras pizzakejda.

Fansen rasade och Papa John fick inte sälja många pizzor. I hopp om att ställa allt tillrätta säljer därför Papa John's pizzor för 23 cent idag. Det har ryktats om köer på 2-3 timmar ... 900 pizzor sålda. Själv är jag inte så sugen på pizza. Ett som är säkert är att Papa John's bakat fler pizzor än någonsin och fler än någonsin vet vem de är.

Om någon undrar så fotade Cleveland ut Wasington Wizards från slutspelet och tar sig nu an Boston Celtics.

2 comments:

Lyxmannen said...

King James rör alltid upp känslor!
Vi är dock i grunden STORA Lebron fans. Skulle varit RUGGIGT skoj att se en match i Cleveland. Tar de sig vidare kanske det blir en tur inåt landet...

Stina said...

Jag hade ocksa tyckt det varit ruggigt skoj med ett par matcher till ....